CM 65-juhlavuoden Hyväntekeväisyysjuhla
la 23.9.2017 klo 16 Krypta

TILAA LIPUT TÄSTÄ!

Lauantaina 23.9.2017 klo 16 Kryptassa pidettävä Cantores Minores -kuoron 65-juhlavuoden Hyväntekeväisyysjuhla on täynnä loistoa ja upeita esiintyjiä.

Musiikkiesitysten lomassa on luvassa historiatietoa kuorosta sekä nautitaan pientä iltapalaa, kohotetaan malja parhaalle 65-vuotiaalle kuorolle ja nautitaan hyvästä seurasta.

Juhlaa ovat mukana toteuttamassa toinen toistaan huikeammilla musiikkiesityksillä CM Favoriittikuoro kapellimestari Hannu Norjasen johdolla sekä mm. CM-alumnit


jazzvirtuoosi Iiro Rantala

jaoopperalaulaja Jyrki Korhonen sekä Alumnien lauluryhmiä.

Tapaspalat ja Cava-tarjoilu sekä juhlallinen pukeutuminen kruunaavat täydellisen kokonaisuuden.

Tilaisuudessa huutokaupataan myös lippueriä kuoron tuleviin konsertteihin sekä pienryhmien (mm. CM Tiernapojat) esiintymisiä!

Tule mukaan viettämään ikimuistoista Hyväntekeväisyysjuhlaa kanssamme ja nauttimaan aitiopaikalle keskelle Helsingin keskustaa!

Hyväntekeväisyysjuhlalipun hinta 35 €, sisältää tarjoilut ja ohjelman. Tilaa liput TÄSTÄ LINKISTÄ!.
Liput lähetetään tilaajalle spostilla maksukuitin toimittamisen jälkeen. Lippuja voi ostaa myös suoraan kuoron toimistosta.

Tervetuloa juhlistamaan kuoron merkkivuotta Hyväntekeväisyysjuhlaan Kryptassa la 23.9.2017 klo 16 alkaen. Lippuja on tarjolla rajoitetusti, varaa omasi ajoissa.